Онлайн книжарница

сряда, 5 март 2014 г.

Рецензия на "Спомнете си кои сте" от Дейвид Айк


Глобално затоплане - има ли го наистина?
Арабски тероризъм - къде е?
Глобализацията на света - с каква цел се прави?
На тези и на безброй други въпроси отговаря Дейвид Айк, проявявайки изключителна смелост.
Потресаваща е тази негова книга с откровенията, с откритията, че всичките злини на света са замислени и се извършват от шепа фамилии, чиято цел е да заробят цялата планета. Фалшива демокрация, наложена с множество жертви в Иран, Либия, Сирия, и в самия демократичен свят.
Колко смелост се иска от писателя пряко да назовава виновниците за безброй злини на нашата планета. Оказва се, че официалните медии много успешно манипулират цялото човечество. Войни, земетресения, ядрени взривове, торнада, цунами, всичко е организирано от едни и същи хора, които целят да забогатеят неимоверно и да постигнат абсолютна власт. Авторът ни предлага хипотези за илюминати, за рептилии, и за клонове на едни и същи фамилии, които от векове говорят за демокрация, равенство, справедливост, а в същото време налагат демократични промени със самолети и бомби, уникални лъжи и преструвки. Те убеждават, че колониалната епоха е в миналото, но в действителност колониализмът е все още в действие. Още по-ужасно е сравнението, което прави авторът, че затворникът в затвора поне вижда решетките, а хората навън нищо не виждат. Според Айк Европейският съюз, Африканският съюз и предстоящото създаване на Американски съюз са форми на раздробяване на държавите. Глобализация, чрез която управлението на света попада в ръцете на шепа милиардери, а обикновените хора губят своята нцаионалност, валута, дори език. Нов световен ред, планетарно правителство, което ще властва над 7 милиарда роби.
"Никой не е по-сляп от този, който не иска да види."
В това е убеден и авторът и го доказва с факти и събития. Мозъчни тръстове, клубове, проекти, всичко е една лъжлива илюзия за обикновените жители на земята, за да се оправдаят престъпленията на алчните, жадните за власт и пари.
"Проектът за нов американски век е създаден с цел да насърчава американското глобално лидерство, тъй като то е добро както за Америка, така и за света." Във всяка държава има различни партии, но те обслужват интересите само на така наречения Елит - веднага казва Айк. Шокиращи са фактите, с които борави Дейвид, като в повечето случаи посочва и своя сайт за справка.
Ако читателят иска да научи кой унищожи кулите близнаци на Световния търговски център през 2001г. - авторът на тази книга информира и привежда конкретни доказателства.
Кой извършва атентата във Великобритания през 2005г.? Арабите-терористи ли? Да.
Според гледната точка на автора жертвите на тероризма до определена степен могат да се съпоставят с жертвите в Ирак, Либия, Афганистан, Египет и други държави "освобождавани от псевдодемократите" с бомби.
Бих желал от името на всички българи да благодаря на Дейвид Айк, че черно на бяло оневинява България за атентата срещу папата. Авторът конкретно посочва името на разузнавача от ЦРУ организирал на конспирацията. Дори Ватикана не оповести толкова гласно и категорично, че Сергей Антонов е невинен.
Айк е не само писател, но и човек, който мисли за човечеството. Той посочва тъмните сили, които са заплаха за всички, но и ни демонстрира пътя към благоприятния изход - трябва да знаем, че само с обединени сърца и умове можем да се спасим.

Купете "Спомнете си кои" сте тук:
http://www.bard.bg/book/?id=1746

Няма коментари: