Онлайн книжарница

неделя, 9 март 2014 г.

ЧУДОВИЩА книга трета, част втора - Илса Бик


„Егмонт България” издава „Чудовища”, книга трета – част втора, от антиутопичната трилогия „Пепел”. Романът, задължително четиво за феновете на хорър жанра, ще откриете в книжарниците в цялата страна от 12 март на цена от 12,90 лв. Посетете фейсбук страницата на поредицата тук.
„Чудовища” ще може да се закупи в EPUB формат от iBookstore, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас: biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, myebook.bg, ciela.com, books.bg и mobilis.bg.

ЧУДОВИЩА

книга трета, част втора

Книгата
Зад стените на пощадените от апокалипсиса градове, властват тирани. Един от тези градове е Рул. На никого не е позволено да излиза навън или да влиза вътре, а междувременно в околните общини се подготвят за война срещу града. Алекс и нейните приятели се оказват хванати в капана на яростна вражда между жадните за власт лидери, опасна милиция и орда от човекоядни зверове. Сред тези зверове се откриват все повече и повече познати лица - роднини и приятели. Финалната битка за оцеляване е в ход. Но дали борбата за живот в този умиращ свят си струва изобщо?

Отзивите

Преведени на над 10 езика, книгите от поредицата „Пепел” убедително печелят сърцата на хорър феновете в целия свят. Във финалната част Илса Бик поднася на читателите зашеметяващ завършек, отвеждайки ги за последно в бруталния, постапокалиптичен свят, където никой не е защитен, а надеждата за спасение е далечна химера. Свят, в който от пепелта на разрухата, са се родили чудовища.

Авторът

Илса Бик е психиатър, магистър по литература и киноизкуство, бивш майор от Военновъздушните сили на САЩ и понастоящем писател. Носител е на множество награди за своите кратки разкази и романи. Днес писателката живее със семейството си и няколко пухкави домашни котки в провинцията на Уисконсин. Разгледайте сайта й на ilsajbick.com

***

„Егмонт България” е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros.
„Егмонт България” е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

Няма коментари: